Szolgáltatások

Relaxáló masszázs

A Relaxáló masszázs egy svéd masszázs alapjaira épülő masszázs, ami a testi feszültségek oldására összpontosít. Nyugodtabb, lazább fogásrendszerből álló kezelés. A Relaxáló masszázs a legédesebb stressz oldó! Hatására a test ellazul, relaxációs üzemmódba kapcsol. A Relaxáló masszázs tökéletes választás a felgyülemlett feszültség oldására. Ellazítja a feszült izmokat, nyugtatja idegrendszerünket, erősíti immunrendszerünket. Masszázs közben testünk lelassul, csökken a vérnyomás, szabályosabb lesz a pulzus és a légzés. Észrevétlenül nyugodt állapotba kerülünk, mely köztudottan gyógyír testnek, léleknek. Relaxáló masszázs után napunk kellemes, esti alvásunk pedig nyugodtabb, mélyebb lesz.


Frissítő masszázs

A masszás a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, kondicionáló masszázs, mely fellazítja az izmokat. A masszázs során a vér oxigén szintje megnövekedik, az izmok, és szövetek méregtelenítési folyamata pedig beindul. A simító, gyúró, rezgő, és dörzsölő kézmozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, ennek köszönhetően a vendégek mentálisan és fizikálisan is felfrissülnek.


Nyirok keringést támogató masszázs

A nyirokkeringést támogató masszázs nagyon gyengéd mozdulatokkal szabadít meg az összes olyan (salak)anyagtól, melyek nagyban felelősek a fenti tünetek kialakulásáért. Az mellett, hogy segít a szervezetnek a salakanyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzi magát, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent, felfrissült lesz a 60/90 perces masszázs után. A megtisztított területeken a vérellátottság megnő, megfelelően működik sejtszinten is az anyagcsere, az esetleges zsírlerakódásokat is könnyebben megszüntethetjük. A nyirokkeringést támogató masszázs sokat segíthet a testsúly-, és körméretcsökkenésben, valamint a cellulit tüneteinek enyhítésében.


Arc és fej masszázs

Az arcmasszázs során frissül a vérkeringésünk, segítségével megőrizhetjük az arcbőrünk rugalmasságát, hozzájárulhatunk a ráncok kisimításához. A hámréteg ellenállóbbá válik és az elhalt hámsejtek is könnyebben válnak le. Csökkenti a mitesszerek képződését és megváltoztatja a zsírszövet eloszlását, aminek mennyisége csökkenhet is. A kötőszövet élettani folyamatai felgyorsulnak, így elősegíti a sejtképződést, lassítva az öregedés folyamatát. Mindazonáltal a mindennapi stressz levezetéséhez is jótékonyan hozzájárulhat, hiszen megnyugtatja, ellazítja az embert. Fokozza a páciens szellemi képességét, pihentetően hat testére, lelkére egyaránt. Csillapíthatja a fájdalmakat, enyhítheti a fejfájást.


Méregtelenítő masszázs: Teljes testet érintő masszázs speciális fogásokkal. A kezelés során fokozódik a vérkeringés és a nyirokkeringés, ezáltal segítjük elő a pangó nyirokfolyadék elvezetését és kiürülését. Hatása a kezelést követően is folytatódik, ezért javasolt a folyadékfogyasztás növelése a kellemetlen tünetek (fejfájás, erős izzadás, kellemetlen közérzet) elkerülése és a kezelés hatékonysága érdekében. Ajánlom mindazoknak akik lassú anyagcsere problémáival élnek, láb felvizesedésre hajlamosaknak, fogyókúra megkezdése előtt mindenképpen érdemes néhány alkalom méregtelenítő masszázzsal kezdeni a kúrát.


Tibeti mézmasszázs: A kezelés sajátos kézi vákuum technikával történik a méz jótékony hatásainak segítségével. Többnyire a háton kezelünk, felmelegített mézzel, majd a végén egy kellemes simító masszázzsal zárjuk le. Mai ismereteink szerint a méz közel 70 féle gyógy- és fiziológiás hatással bír. Hatásai: méregtelenítő, fájdalomcsillapító, izomlazító, bőrszépítő. Jó referenciáink vannak térdfájdalom, felvizesedés, dagadás megszüntetésére is a mézes kezeléssel.


Talpmasszázs: A kezelés a talpon és a lábszáron történik a reflexpontok érintésével és a végén egy energia feltöltéssel. Kellemes relaxáló masszázs, amely tökéletes kezelés azoknak akik egész nap állnak, kényelmetlen cipőben dolgoznak, illetve bárkinek, hiszen ki ne tudna ellazulni egy kellemes talpmasszázstól?


Metamorf kezelés:

A kezelés során a tudatalattiban mélyen elraktározott traumák feloldása és tisztítása történik egy kellemes meditatív állapotban. Lágy érintésekkel a gerinc reflexpontjainak megfelelő pontokon a lábfejeken, a kézfejeken és a fejen dolgozunk. A kezelés 3 múlt síkot érint: az előző életeink, a fogantatástól a megszületésig tartó időszakot, és a születésünktől a mai napig tartó idősíkot. Tudományos kutatásokban olvashatunk arról, hogy a pánikbetegség is oldható szelíden a metamorf kezeléssel.


Acces Bars kezelés:

A fejen lévő 32 Bars pont érintésével történik. Minden pont egy-egy élet területhez tartozik. A pontok érintésével elengedheted a berögzült hitrendszereidet, félelmeidet, régi sérelmeket. A kezelés hatása: az érintett életterületeken elindítja a fejlődést, (kapcsolatok, pénz, szexualitás, kreativitás, test, gyógyulás, stb. csökkenti a szorongást, félelmet, stresszt, letisztítja az elmét zavaró sok gondolatot, javul az alvás, növeli a tudatosságot, a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátakat is oldhatja, gyermekeknek ( vizsgák vagy felelés előtt)is nagyszerű módszer.


Acces Bars testkezelések:

Az Acces testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást, és tudatosságot hoznak.


Facelift testkezelés:

Ruhában történő energetikai ránctalanító testkezelés, ami hat a külső megjelenésünkre, illetve ezen felül a gondolataink és a lelkünk kisimulását is okozhatja. Nagyon összetett és sokféle energiával dolgozunk, a test igényeinek megfelelően. Ezért lehet, hogy nem minden kezelés ugyanúgy történik, attól függően, hogy kinek mit kér a teste. Ez a kezelés több mint egy ránctalanító kezelés, hiszen hat az összes sejt állapotára, ezáltal nem csak fiatalító hatása, hanem gyógyulást elősegítő hatása is ismert. Ragyogás kívül-belül!


Látás helyreállítás testkezelés:

A látás helyreállítása mellett, homloküreg és arcüreg problémákra is alkalmazható ez a kezelés. Segít a tisztánlátásban, más látásmód és más szemlélet kialakításában azzal, hogy oldja a különféle ítéleteket, nézőpontokat. A legtöbb inger a szemünkön keresztül jut el hozzánk. Ha ez stresszel, traumával kapcsolatos, akkor ezek blokkolhatják a látásunkat.


Eldorádó legendája:

Ez a testkezelés abban segít, hogy felszabadítsd magadban azt az erőt, amitől sikeres lesz minden lépésed. Hol kergetsz olyan célokat amelyek útjában még egy csomó nézőpontod ott van, és nem engedi, hogy befogadd? A testekre fájdalomcsillapító hatása van a kezelésnek, főleg hát, vállfájás kezelésére, valamint sejtszintű fiatalító hatása is ismert.


VibeCodes kezelés

A Vibecodes egy olyan csodálatos mélyrelaxációs módszer, mely az érzékszerveinkre hatva ötvözi :

🌿 a finom érintést

🌿 az energetikai kezelést

🌿 a hangterápia különleges frekvenciáit

🌿 a varázslatos illóolaj élménnyel,

🌿 harmonizálja a csakrákat (energiaközpontokat) emeli a rezgésünket,

🌿 energiával tölt fel, jobb hangulatunk lesz,

🌿 ragyogóbb kisugárzást biztosít

🌿pozitív gondolkodást, kisugárzást biztosít

Olyan egyedi, komplex módszer ,mely hozzájárul, ahhoz, hogy jobb életet teremthessünk, jobban érezhessük magunkat.

Tapasztalatok:

🌿segít a jobb alvás minőségben 🌿 jobb koncentráció a tanulásnál gyermekeknél is 🌿 energikusabb, jobb közérzet 🌿könnyedség érzése 🌿vidámabb, örömtelibb megjelenés, életerő növekedése 🌿béke, megnyugvás érzése 🌿 pozitív élethelyzet változások pl. párkapcsolat, munkahely, tanulás.. 🌿 pozitív attitűd 🌿 nagyobb kitartás 🌿harmónia érzése

A kezelés menete:

1. A kezelés első része egy rövid, intenzív ENERGETIKAI TISZTÍTÁS:

Ez az első intenzív kezelés során eltávolítjuk a különböző negatív energetikai lenyomatokat, az aurából, melyek visszahúzólag hatnak ránk. (Fáradtság, energiátlanság, negatív gondolkodás, rossz közérzet stb) Ebben segítségünkre van a csakránkra hangolt illatesszencia. Ezen auratisztító gyakorlat után térünk át a kezelés további részéhez.

2. A kezelés második része: HARMONIZÁCIÓ, ENERGETIZÁLÁS

Miután megszabadultunk a negatív, blokkoló, lehúzó energiáktól, azok lenyomataitól. folytatjuk a kezelés második részével, melyben elsősorban harmonizálunk, energetizálunk. Ebben a szakaszban a testet finoman érintjük, átmasszírozzuk a meridiánvonalak mentén, majd az összes energiaközpontot újrahangoljuk” energetikai oldással és a 40 növényt tartalmazó csodálatos illatesszenciával.

A kezelés után sokkal könnyedebben és a régi energiáktól mentesen kezdjük el vonzani mindazt, ami igazán magasan rezeg, a hála és a bőség teréből, manipuláció nélkül, csak szeretettel és örömmel. A módszer segít helyreállítani a teremtő erőt, a test minden létfontosságú és spirituális központjában.

A hatások már azonnal a kezelés után is jelentkeznek, minden sokkal könnyebbnek tűnik, anélkül, hogy tudnánk, miért. Egy különleges jóllét érzése jelenik meg, amely túlmutat azon, amit korábban ismertünk.

Ez a kezelés a nagyon magas univerzális tudat egy formájához kapcsolódik, mint a tiszta öröm ereje, amely más emberekhez kapcsolódik, akiknek ugyanaz a rezgése, és új erőt ad, amely új lehetőségeket nyit meg.

Maga a kezelés kb. 45 perc, coaching-gal együtt is kérhető az 90 perc. A kezelés ruhában történik.

6 éves kor felett gyermekeknek is adható!

Hírajánló
 • Ajándékutalvány

  Ajándékutalvány

  Ajándékutalványunkat megvásárolhatja személyesen szalonunkban, vagy online előre utalással bankszámlára. A …
 • Év végi ajándékok cégek, csoportok részére

  Év végi ajándékok cégek, csoportok részére

  Masszázsok különböző fajtájával támogathatja munkatársai egészségmegőrzését. A Samsara Masszázs Szalon …
 • Arc reflexológia, arcmasszázs

  Arc reflexológia, arcmasszázs

  Arcmasszázs (nem kozmetikai jellegű), arcreflexológia Az arcmasszázs csökkenti a feszültséget, …
 • TENS kezelés

  TENS kezelés

  Mi a TENS kezelés? A TENS kezelés már az első …
 • Életmódtábor a Balatonfelvidéken

  Életmódtábor a Balatonfelvidéken

  ( 8-10 fő részére ) Ha fontos az egészséged, kicsit …
 • Hangterápiás kezelés

  Hangterápiás kezelés

  Gyógyítás hangterápiával – pár misztikus hangszer, amely mély belső nyugalmat …
 • Mi is az a Tibeti hangtál masszázs?

  Mi is az a Tibeti hangtál masszázs?

  Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés. Öntudat, kreativitás, motiváció. Elengedés – ellazulás. …
 • Relaxáló hangfürdő

  Relaxáló hangfürdő

  Adj egy kis időt magadnak, pihenj meg, engedd hogy a …

SAMSARA MASSZÁZS SZALON 8230 Balatonfüred, Arácsi u. 20. Bejelentkezés Paál Kata: +36 70 398 7809

 

BEJELENTKEZÉS IDŐPONTRA

Füred Masszázs | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Paál Kata

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Adatkezelési tájékoztató

2000 - 2024 © Füred Masszázs